Naj - naj Slovensko ...

Tekmovanje v urejanju in varstvu okolja, v kakovosti turistične ponudbe kraja ter gostoljubju prebivalcev v okviru projekta Moja dežela lepa in gostoljubna 2016 je v teku. Pričenjamo s prvim delom spletnega glasovanja. Svoj glas lahko oddate kandidatom, ki so jih predlagale občine same. Število glasov s spletnega glasovanja in mnenje komisije bo merilo za uvrstitev kandidatov naprej na državno tekmovanje, kjer se jim bodo pridružili izbrani kandidati iz 16. regijskih tekmovanj.

Glasovanje poteka od 27. junija do 7. julija 2016.

Navodila in pravila glasovanja:

Možnost imate glasovati v treh kategorijah in sicer:

• NAJ lepše - NAJ gostoljubnejše srednje mesto
  • NAJ lepši - NAJ gostoljubnejše manjše mesto
  • NAJ lepši - NAJ gostoljubnejši izletniški kraj

Glasovanje pričnete tako, da kliknete na gumb Začni z glasovanjem. Glasujete lahko od 1 - 5 za vsak kraj posebej. Glasujete lahko za vse kandidate v kategoriji ali pa glasujete samo za določen kraj in ostale pustite prazne.

Svoj glas lahko oddate enkrat dnevno oz. iz vsakega računalnika lahko dnevno oddate samo en glas.

Kliknite tukaj za ogled rezultatov.

Glasovanje je zaključeno!