Naj - naj Slovensko ...

Tekmovanje v urejanju in varstvu okolja, v kakovosti turistične ponudbe kraja ter gostoljubju prebivalcev v okviru projekta Moja dežela lepa in gostoljubna 2016 je v teku. Državna ocenjevalna komisija širom po Sloveniji vsak dan ocenjuje tiste, ki se potegujejo za prestižno priznanje Moja dežela - lepa in gostoljubna. Spodaj lahko svoj oglas oddate tudi vi. Veseli bomo vaših mnenj in glasov.

Glasovanje poteka od 9. avgusta do 4. septembra 2016

Navodila in pravila glasovanja:

Možnost imate glasovati v treh kategorijah in sicer:

• NAJ lepše - NAJ gostoljubnejše večje mesto
  • NAJ lepši - NAJ gostoljubnejši zdraviliški kraj
  • NAJ lepši - NAJ gostoljubnejši turistični kraj

Glasovanje pričnete tako, da kliknete na gumb Začni z glasovanjem. Glasujete lahko od 1 do 5 za vsak kraj posebej. Glasujete lahko za vse kandidate v kategoriji ali pa glasujete samo za določen kraj in ostale pustite prazne.

Svoj glas lahko oddate enkrat dnevno oziroma iz vsakega računalnika lahko dnevno oddate samo en glas.

Kliknite tukaj za ogled rezultatov.

Glasovanje je zaključeno!