Moja dežela - lepa in gostoljubna 2017 - Nominiranci

Dodano: 19.09.2017

Tekmovanje v projektu Moja dežela – lepa in gostoljubna, pod častnim pokroviteljstvom predsednika države RS Boruta Pahorja, se počasi zaključuje. V tekmovanju ste se pomerili številni kraji in drugi sodelujoči – z osrednjim poslanstvom urejanja in ohranjanja okolja v okviru zelenega turizma in trajnostnega razvoja. Državna ocenjevalna komisija je vse kandidate ocenila ter izbrala v vsaki kategoriji po tri nominirance, katerih vrstni red bo razkrit na slavnostni prireditvi Moja dežela lepa in gostoljubna 2017, ki bo 17. oktobra 2017 ob 18 uri v Nordijskem centru Planica. Opažanja ocenjevalne komisije, tako pozitivna kot negativna bodo konec  meseca objavljena na naši spletni strani.

Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in želimo veliko uspeha pri nadaljnjem urejanju okolja in razvoju turistične ponudbe.