Turistični vodnik 2017

Dodano: 05.10.2017

Na tokratnem, že četrtem tekmovanju TZS za Mladega turističnega vodnika so morali kandidati pobliže spoznati Koper. Državno tekmovanje je bilo v sredo, 4. oktobra, ko je šestnajst kandidatov pokazalo, kako bi sami predstavili Koper obiskovalcem.

Zlato značko in obisk tečaja za turistične vodnike ter prvo opravljanje izpita za vodnika pri Turistično gostinski zbornici Slovenije je prejela Alenka Zupanc. Drugo mesto in srebrno značko mladega turističnega vodnika smo podelili Glorii Plevnik, tretje mesto in bronasto značko pa Emi Vrtačnik. Srebrna in bronasta značka pomenita tudi brezplačen obisk tečaja za turistične vodnike pri Turistično gostinski zbornici Slovenije. Vse tri nagrajenke pa so prejele od Turistične organizacije Koper, Koper card, ki odpira mestna vrata. Potovalna agencija CMT pa jih je nagradila z vodniškim seminarjem in opravljanjem hospitacije na strokovni ekskurziji.

Galerije: