Podelitev priznanj najzaslužnejšim društvenim delavcem 2018

Dodano: 09.10.2018

Predsednik TZS Petar Misja je na letošnjem srečanju predstavnikov TDO, ki je bilo v ponedeljek, 8. oktobra 2018 v Portorožu, podelil priznanja Najzaslužnejšim društvenim delavcem - prostovoljcem za leto 2018.

Turistična društvena organizacija (TDO) s TZS na čelu deluje večinoma s prostovoljnim delom na temelju tradicije, dosežkov in izkušenj, hkrati pa se nenehno prilagaja novim razmeram in zahtevam sodobnega turizma.V zadnjih letih je TZS zgradila učinkovito in pregledno organizacijsko strukturo, v katero je  trenutno aktivno vključenih 362 turističnih društev iz 24 regijskih oziroma območnih zvez z več kot 31.500 člani. Preostala društva se v projekte TZS vključujejo občasno, vendar intenzivno delujejo na lokalnem območju – še zlasti na področju urejanja okolja in prireditev; turistična društva in območne zveze jih vsako leto pripravijo več kot tri tisoč in so tako marsikje ključni za razvoj tega pomembnega dela turistične ponudbe.

Seznam nagrajencev v prilogi.

Fotografije z dogodka si lahko ogledate na povezavi: https://photos.app.goo.gl/SpNUtsrT61QLaxFC6