Podelitev priznanj za izjemni prispevek k razvoju TDO

Dodano: 10.10.2018

V torek, 9. oktobra, so v sklopu Dnevov slovenskega turizma v Piranu podelili najvišja priznanja v turizmu za letošnje leto.

Priznanje TZS za izjemen prispevek pri razvoju turistične društvene organizacije je prejel Peter Misja, predsednik Turistične zveze Slovenije, župan občine Podčetrtek in človek, ki na vsakem koraku, posredno ali neposredno skrbi za razvoj turizma v vseh segmentih.

Ostali prejemniki priznanj so bili še Ivan Hribar, ki mu je Turistično gostinska zbornica Slovenije podella priznanje za izjemen prispevek k razvoju slovenskega turizma; Jernej Petrač, ki mu je Obrtno-podjetniška zbornica podelila priznanje za življenjsko delo v turizmu; Boštjan Noč, ki je od Društva turističnih novinarjev Fijet Slovenija prejel Kristalni Triglav in Drago Bulc, ki je v imenu vseh prirediteljev letošnjih Dnevov slovenskega turizma prejel Kristalni Triglav za osebnost leta 2018. Priznanje Sejalec, ki se podeljuje za inovativne in ustvarjalne turistične dosežke, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija je prejel projekt Slovenian Bears - medvedu prijazno fotografsko doživetje. Ambasador slovenskega turizma v letu 2018 pa je postal Albert Salman.

Galerije: