Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Turistične tržnice 33. festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 21.02.2019

Marec je čas, ko se poleg cvetenja znanilcev pomladi, pričenjajo tudi turistične tržnice festivala Turizmu pomaga lastna glava. Učenci osnovnih šol, ki so zadnje mesece pridno izdelovali turistične naloge, pripravljali rekvizite za ureditev stojnic in pilili svoje nastope, se bodo končno imeli priložnost pokazati. Svoje turistično raziskovanje so letos usmerili v raziskovanje turističnih spominkov njihovega kraja ter oblikovanje in izdelovanje predlogov za le-te, z namenom obogatitve turistične ponudbe. Ker že iz preteklih festivalov TPLG vemo, da je domišljija mladih domala neomejena, smo že zelo radovedni. Le s čim nas bodo presenetili letos?

Vabljeni torej, da obiščete turistične tržnice letošnjega že 33. festivala TPLG, ki bodo potekale v Mercatorjevih centrih in se prepričate, da naši tekmovalci res niso od muh. Se vidimo?