Turistična tržnica TPLG Trebnje, 5. marec 2019

Dodano: 06.03.2019

V Trebnjem smo 5. marca otvorili turistične tržnice festivala Turizmu pomaga lastna glava 2018/19. Učenci so nam že na prvi tržnici postregli z zelo dobrimi idejami za turistične spominke, ki imajo ves potencial, da zaživijo tudi na trgu. Popoldne obarvan z otroško igrivostjo in predstavitvami lokalnih biserov Slovenije je popestril dan ne samo učencem, ampak tudi mnogim mimoidočim. Raznolike spominke, ki so jih učenci zasnovali ne samo na papirju, ampak jih prenesli tudi v življenje, so delili obiskovalcem in tako jim bo na turistično tržnico ostal lep spomin. Podeljeno je bilo eno bronasto, štiri srebrna in eno zlato priznanje. Vsem sodelujočim učencem in njihovim mentorjem, ne glede na barvo priznanja, ki so ga prejeli, čestitamo za uspeh!

Galerije: