Turistična tržnica TPLG Maribor, 7. marec 2019

Dodano: 08.03.2019

Že druga turistična tržnica festivala TPLG je za nami. Včeraj, 7. marca, smo namreč popoldne preživeli v družbi zagnanih turističnih podmladkarjev, kot se sami radi poimenujejo in njihovih odličnih idej za turistične spominke. Zvoki harmonike, vonj po domačih dobrotah in živahni nastopi učencev so se širili po celotnem Mercator centru Tabor Maribor. Piko na i celotnemu dogajanju pa sta dodala nagajiv otroški smeh in njihova iskrenost, saj, kot zmeraj znova ugotavljamo, je za turizem potrebno imeti veliko srce. Zopet je imela ocenjevalna komisija težko delo, a na koncu so točke določile 10 prejemnikov srebrnih in dva prejemnika zlatih priznanj. Vsi sodelujoči si zaslužijo pohvale in jim čestitamo za odlično opravljeno delo!

Galerije: