Turistična tržnica TPLG Nova Gorica, 2. april 2019

Dodano: 04.04.2019

Prvi torek v mesecu aprilu, 2.4.2019, je popeljal turistično tržnico festivala Turizmu pomaga lastna glava v Novo Gorico, kjer so svoje turistične zamisli predstavljale ekipe osnovnošolcev iz Primorskih in Goriških osnovnih šol. Tudi tokrat smo turistično tržnico izvedli v dveh skupinah in obe skupini sta bili odlični! Naučili smo se veliko novih legend o nastanku gorá in vodá, kulinaričnih posebnostih tega območja, opazovali naravo, igrali igre, si ogledovali modne nahrbtnike in mnogo drugega. Učenci in mentorji v svoje naloge vedno vložijo veliko svojega časa in energije, hkrati pa izražajo svojo kreativnost, se učijo, prispevajo k razvoju lokalnega turizma in se pri tem zabavajo. Kako uspešni so bili pri svojem delu so pokazala tudi priznanja, saj je bilo podeljenih kar šest zlatih priznanj ter osem srebrnih in dve bronasti priznanji. Vsem sodelujočim iskreno čestitamo!

Galerije: