Regijska tekmovanja za Zlato kuhalnico 2019 že za nami

Dodano: 24.05.2019

Letos so se učenci osnovnih šol med sabo pomerili na sedmih regijskih tekmovanjih. Letošnji izziv - leteči žganci s praženim krompirjem in ljubljanske skutine palačinke - se je izkazal za zelo zahtevnega in naši tekmovalci so od sebe dali vse atome moči in znanja, da so nam prezentirali lepe predvsem pa okusne krožnike. Dokazali so nam, da znajo odlično panirati, gratinirati, dekorirati in še marsikaj drugega.

Z vami želimo deliti fotografije, saj ne moramo več zadržati njihovih čudovitih kreacij le zase. Le poglejte si njihove mojstrovine, zagotavljamo vam, da vam bodo zelo všeč.

Vse fotogalerije regijskih tekmovanj so na voljo na povezavi: http://www.turisticna-zveza.si/fotogalerije