Nominiranci za priznanja MDLG 2019

Dodano: 20.09.2019

Tekmovanje v projektu Moja dežela – lepa in gostoljubna 2019, pod častnim pokroviteljstvom predsednika Vlade RS Marjana Šarca, se zaključuje. V teku je še ocenjevanje tematskih poti in Petrolovi bencinskih servisov. V tekmovanju ste se pomerili številni kraji in drugi sodelujoči – z osrednjim poslanstvom urejanja in ohranjanja okolja v okviru zelenega turizma in trajnostnega razvoja. Državna ocenjevalna komisija je vse kandidate ocenila ter izbrala v vsaki kategoriji po tri nominirance, katerih vrstni red bo razkrit na slavnostni prireditvi Moja dežela lepa in gostoljubna 2019, ki bo 13. novembra 2019 Ljubljani. Opažanja ocenjevalne komisije, tako pozitivna kot negativna pa bodo  celoti objavljena prvi teden v oktobru.

Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in želimo veliko uspeha pri nadaljnjem urejanju okolja in razvoju turistične ponudbe.