Razpis 7. tekmovanje za TURISTIČNEGA VODNIKA

Dodano: 29.11.2019

Turistična zveza Slovenije razpisuje 7. tekmovanje za TURISTIČNEGA VODNIKA, ki je namenjeno mladim od 16 do 29 leta. Turistični vodnik je eden glavnih povezovalnih členov med različnimi kulturami in hkrati tudi eden najpomembnejših predstavnikov destinacije. Nanj se gostje obračajo za nasvete in priporočila, zato sta pomen in vloga turističnega vodnika zelo velika. Posamezniku nabor pridobljenega neformalnega znanja odpira prostor za razvijanje novih veščin in spretnosti, pridobitev določene izobrazbe, mogoče celo zaposlitve. Glavna nagrada je brezplačno opravljanje izpita za pridobitev nacionalne licence za turistično vodenje.

Rok za prijavo na tekmovanje je 20. januar 2020. Prijavnico pošljite na info@turisticna-zveza.si. Turistično društvo ali šola lahko na tekmovanje prijavi največ dva kandidata.

Vabljeni k sodelovanju!