POBARVAJMO OGRAJE LIPIŠKIH DREVOREDOV

Dodano: 05.06.2020

Turistična zveza Slovenije vabi  na družaben dogodek, kjer se ne le barva, ampak tudi druži in uživa v čudoviti zeleni kulisi lipiškega posestva.

Bele ograje obiskovalcem Kobilarne Lipica prve izrečejo dobrodošlico, ko vstopijo na edinstveno lipiško posestvo. So podoba, znana po vsem svetu, obenem pa varujejo več kot 300 belih lipicancev in 30 letošnjih žrebičkov.

V soboto, 27. junija 2020 se nam lahko pridružite vsi, ki želite zavihteti čopič, prispevati k ohranjanju kulturne dediščine, doživeti nepozaben dan na brezmejnih zelenicah Lipice in postati del velike lipiške družine. Ustvarjanju s čopiči bosta sledila piknik in sproščeno druženje na zelenih travnikih, na katerem ne bo manjkalo mamljive kulinarične ponudbe in žive glasbe, za katero bo poskrbel uspešen pevec Marko Vozelj s skupino Mojstri.

Več v prilogi.