Ljubljana v ljudski dediščini – spletno izobraževanje

Dodano: 06.08.2020

Tudi ljudskih pripovedi o Ljubljani se lahko naužijete kar preko spleta. V okviru izobraževanj Slovenija dežela legend boste prihodnjo sredo lahko prisluhnili spletnemu strokovnemu izobraževanju z naslovom Ljubljana v ljudski dediščini. Slišali boste zgodbe o Argonavtih, Jazonu in ljubljanskem zmaju, Rimski Emoni, Ljubljanskem povodnem možu, če jih naštejemo le nekaj.

Razburljive zgodbe bo z vami delila predavateljica Dušica Kunaver ,predavateljica, zbiralka ljudske dediščine in publicistika, zgodbe iz ljudske dediščine pa bo s sociološko psihološkega vidika dopolnila mag. Marja Černelič.

Izobraževanje je namenjeno turističnim vodnikom, vsem zaposlenim v turizmu, hotelskim uslužbencem oz. vsem, ki so kakorkoli povezani s turistično dejavnostjo, pa tudi učiteljem in vzgojiteljem.

Kako se spletnega izobraževanja lahko udeležite?

Datum izvedbe: sreda, 12. avgust 2020
Ura: od 19. do 21. ure
Kako in kje to poteka: preko Zoom aplikacije (na vaš mail bomo v torek, 11.8., zvečer, poslali povezavo, preko katere se nam boste zelo enostavno lahko priključili). Skupaj bomo V ŽIVO preko spleta!
Kotizacija: 35,00 EUR

Prijavite se lahko na telefonsko številko 070 175 296.