SVETOVNI DAN TURIZMA V LAŠKEM

Dodano: 24.09.2011

Vabljeni na praznovanje Svetovnega dneva turizma v Laškem.

Dan prostovoljstva v občini Tolmin

Dodano: 24.09.2011

Evropska komisija je leto 2011 razglasila za leto prostovoljstva. Zato v prihodnjo soboto, 1.10.2011, prostovoljci na Mestnem trgu v Tolminu pripravljajo prav prisrčno prireditev. Vabljeni!

E-časopis ZDOS

Dodano: 13.09.2011

Želimo vam prijetno branje 6. štelke e-časopisa ZDOS. Vse dosedanje številke so na voljo na spletni strani http://www.zdos.si/e-casopis/

DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA 2011

Dodano: 12.09.2011

Slovenska turistična organizacija, Ministrstvo za gospodarstvo, Turistična zveza Slovenije, Turistično gostinska zbornica, Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Sloveni...

STATUT Turistične zveze Slovenije

Dodano: 10.09.2011

Spoštovani člani in članice TD TZS pristopa k spremembam in dopolnitvam Statuta TZS. Osnutek Statuta (čistopis s pojasnili) dajemo v obravnavo do 10. septembra 2011. Svoje pisne pripombe, predloge  k posameznem členu zapisujte z drugo barvo ter jih do roka pošljite na meta.cerne@turisticna-zveza.si .