POMLADANSKO UREJANJE OKOLJA - AKCIJE ČIŠČENJA OKOLJA

Dodano: 21.03.2011

V teh dneh se začenjajo akcije urejanja in čiščenja okolja. TD in druga društva prijavite svoje akcije na spletno stran, naj vedo še drugi in morda se vam bodo pridružili. E obrazec za prijavo je naši spletni strani in na strani Ekologov brez meja, klasičnega pa imate v prilogi. Tudi plakate Prebivalci Slovenije pometimo pred svojim pragom, tam se začenja naša dežela! lahko dvihnete na...

Javni razpis za sofinanciranje prireditev turističnih društev v letu 2011

Dodano: 01.03.2011

Za več informaciji si oglejte priloge.

Zakon o prostovoljstvu

Dodano: 21.02.2011

18. februarja 2011 je bil v Uradnem listu objavljen nov Zakon o prostovoljtsvu. Objavljen je na spletni strani tukaj

Tekmovanje Zlata kuhalnica

Dodano: 11.02.2011

Februarja potekajo osnovnošolska regijska tekmovanja za Zlato kuhalnico na srednjih šolah za gostinstvo in turizem. Več o projektu na >>>

Sejem Alpe Adria - Turizem in prosti čas 2011

Dodano: 27.01.2011

Od 27. do 30. januarja 2011 je bil na Gospodarskem razstavišču sejem Turizem in prosti čas. Pod okriljem Turistične zveze Slovenije se je predstavilo s svojo kulinariko, običaji in šegami več kot sto turističnih društev in zvez. Razstavljalci so bili z obiskom zadovoljni.