Iskalni niz: Mesto:

24. tradicionalni pohod S cvičkom med vinogradi
SOBOTA 27.01.2018

Pozdravljeni,
leto je naokoli in spet se približuje naša prireditev. Tudi letos je zbor ob 8.30 uri pri gasilskem domu na Otočcu, start pa ob 9.uri, ko se podamo na pot po vinskih goricah Grčevja in Trške gore. Na trasi nas pričakajo postojanke lokalnih društev, na katerih se lahko okrepčamo s toplimi in hladnimi napitki, ne manjka pa niti degustacija domačega kruha, mesnin in peciva. Na koncu sledi še zaključek s toplo malico in živo glasbo.

Dolžina celotne trase je cca. 15 km, pohod s programom bo trajal 6-8 ur.

Štartinina znaša 10 evrov in vključuje:
- degustacijski kozarec z logotipom pohoda,
- mošnjiček za nošenje kozarca z logotipom pohoda,
- zloženko pohoda,
- štiri kupone za pijačo,
- toplo malico.

Poleg zgoraj naštetega dobimo še dober občutek ob prehojeni poti, polna pljuča svežega zraka, lepe razglede v dolino in na Gorjance ter super spomine na druženje in nova poznanstva. Če bi se radi razmigali iz zimskega spanja in se zraven imeli fajn, se nam na zadnjo soboto v januarju le pridružite na pohodu, ne bo vam žal.

Parkirna mesta za posameznike in organizirane skupine so zagotovljena. Priporočamo, da se primerno obujete in oblečete. Pohod bo potekal ob vsakem vremenu in na lastno odgovornost.

Dodatne informacije so na voljo na spletnem portalu www.otocec.si, Facebook strani https:facebook.com/events/557931657881977/, na telefonski številki 041-929-644 (Jure Rifelj) ali na e-mail naslovu td.otocec@gmail.com

Vljudno vabljeni!

KOLINE - 2018

Datum prireditve: 27.01.2018

STARO KMEČKO OPRAVILO - KOLINE...
Preberi več

Priloge:

Z Vertovcem v rojstni kraj slovenske himne

Turistično društvo Podnanos

vas vabi na 15. tradicionalni pohod

»Z VERTOVCEM
V ROJSTNI KRAJ SLOVENSKE HIMNE«

sobota, 27. 1. 2018 ob 8. uri v Podnanosu.

Zborno mesto pohoda ob 8.00 uri

v Podnanosu – Kulturni dom Podnanos.

Z avtobusom se bomo odpeljali do Šmarskih gričev od kjer nas bo pot vodila mimo Vertovčeve domačije, Erzelja  in Goč do Podnanosa, kjer je sam Matija Vertovec služboval.

Prispevek za avtobusni prevoz, degustacije in topel obrok: 10 € (štartnina).

Prijave zaželene, dodatne informacije:

031 615 036 (Stojan)

070 799 309 (Jožica)

Lepo vabljeni!

Udeležba pohoda na lastno odgovornost!

Sejem NATOUR Alpe-Adria 2018

Prireditev traja od 31.01.2018 do 03.02.2018

V času od 31. januarja do 3. februarja vabljeni na sejem Natour Alpe-Adria 2018 v Halo C, kjer se predstavlja Turistična zveza Slovenije s svojimi turističnimi društvi. ...
Preberi več

Ankin pohod

Datum prireditve: 08.02.2018

8. februarja TD Ambrus organizira pohod "ANKINA POT" do Tisovca in nazaj. Ker ta dan praznujemo tudi Kulturni praznik, bo pohod tudi kulturno obarvan. Pot je dolga približno 10 km. Start pohoda je v Ambrusu ob 9.00, pri Okrepčevalnici Pr Markot, cilj pohoda je prav tako v Ambrusu. Na koncu pohoda je predvidena malica, zato so prijave zaželene.
Startnina, 5 €, bo namenjena toplim napitkom in malici.
Pohoda se udeležite na lastno odgovornost.