Iskalni niz: Mesto:

30. razstava Dobrote slovenskih kmetij

Prireditev traja od 17.05.2019 do 19.05.2019

Vabljeni na jubilejno 30. razstavo Dobrote slovenskih kmetij, ki bodo od 17. do 19. maja 2019 v minoritskem samostanu na Ptuju. Razstava nagrajenih izdelkov bo v prostorih minoritskega samostana z možnostjo ogleda med 9. in 18. uro. Ogled razstave in obisk programa prireditve bosta na jubilejni razstavi brez vstopnine. Več v priponki!

Kmetijsko gozdarski zavod Ptuj

Kolesarski dan pod Storžičem

Datum prireditve: 18.05.2019

Kolesarska tržnica z izletom čez Sorško polje in pod Storžič...

Priloge:

28. spominski pohod "23. maj 1991"

Datum prireditve: 18.05.2019

Tradicionalni spominski pohod na pekrske dogodke v vojni za Slovenijo...

POHOD PO POTI ŠTIRIH SLAPOV

Datum prireditve: 18.05.2019

POHOD Z OGLEDOM ŠTIRIH SLAPOV...

Pohod od Lijaka do Sekulaka

Datum prireditve: 19.05.2019

Tradicionalni pohod po energijski tematski pešpoti Od Lijaka do Sekulaka bo potekal po petih slikovitih vaseh v Vipavski dolini: Šmihel, Ozeljan, Šempas, Vitovlje in Osek. Glavni organizator pohoda je Turistična zveza TIC Nova Gorica, pri organizaciji sodelujejo krajevne skupnosti in turistična društva iz Šmihela, Ozeljana, Šempasa, Vitovelj in Oseka.

Pot od Lijaka do Sekulaka razkriva lepote narave in kulturne dediščine, odstira zgodovinske spomine in odkriva skrivnosti, ponuja duhovnost, zahteva od nas energijo, a jo nam tudi vrača. Vodi nas mimo številnih znamenitosti, toda tudi po spokojnih, skritih kotičkih. Ponuja nam okušanje domačih dobrot in poklanja prijazno dobrodošlico. Pridružite se nam!

www.novagorica-turizem.com