Iskalni niz: Mesto:

Rimske so fejst s tradicionalno golažiado NAJ-GOLAŽ 2018

Prireditev traja od 01.06.2018 do 02.06.2018

Prireditev Rimske so fejst se odvija v tednu krajevnega praznika Rimskih Toplic, to je obletnice smrti našega pesnika Antona Aškerca, letos že 11. leto. To je dvodnevna prireditev, ki se začne v petek 1. junija ob 18. uri s slavnostno sejo in kulturnim programom. Sledi druženje in pogostitev v velikem prireditvenem prostoru. Ob 20. uri sledi zabava z najbolj znano narodnozabavno skupino MODRIJANI.
V soboto 2. junija kuhanje 11. NAJ-GOLAŽA. Prireditev se prične ob 14. uri z zborom prijavljenih ekip. Pričetek kuhanja ob 15. uri. Med kuhanjem se predstavijo pridelovalci domačih dobrot in drugih izdelkov. Obiskovalci lahko med prireditvijo okušajo lanski zmagovalni golaž in na koncu tudi vse golaže letošnje kuhe. Pripravimo srečelov in druge aktivnosti, ki popestrijo dogajanje. Obiskovalci lahko obisčejo tudi odprto termalno kopališče, ki je v neposredni bližini. Ob 19:30 sledi razglasitev zmagovacev. Na prireditev je prost vstop. Ta dan nas bo zabavala znana dalmatinska klapa in še kakšen DJ, kar pa naj ostane skrivnost.

Vaški dnevi v Gaberju 2018

Prireditev traja od 01.06.2018 do 03.06.2018

Turistično, športna in kulinarična prireditev VAŠKI DNEVI V GABERJU 2018...

DOBRODOŠLI PRI NAS - X. BUČJADA - LIKOF

Prireditev traja od 19.04.2018 do 30.09.2018

V Brkinih je bila od nekdaj velika revščina.......

Koledar prireditev TŠD Kostel za leto 2018

Prireditev traja od 01.01.2018 do 31.12.2018

Koladar vseh prireditev TŠD Kostel v letu 2018...

Priloge:

Očistimo Slovenijo, 2018

Prireditev traja od 00.00.0000 do 15.09.2018

Čistilna akcija, namenjena vsem kategorijam prebivalstva, tako društvom, kot centralni in obema podružničnima šolama in vrtcu Kobanček, da se ponovno zberemo, zavihamo rokave in očistimo delček naše domovine, znotraj Občine Selnica ob Dravi in njenih zaselkov.

Pokrovitelj akcije je TD Selnica ob Dravi v sodelovanju z Občino Selnica ob Dravi