Iskalni niz: Mesto:

VELIKONOČNA RAZSTAVA

Prireditev traja od 13.04.2019 do 14.04.2019

Turistično društvo KRIM tudi letos pripravlja VELIKONOČNO RAZSTAVO, kjer si boste lahko ponovno ogledali, kaj so vam pripravili članice in člani društva. Ogledali si boste lahko velikonočne dobrote od raznih kruhov, peciv, šunk, klobas, pirhov okrašenih in obarvanih tisoč in en način, velikonočnih pogrinjkov, butaric do črne kuhinje, posode za pripravo in peko teh dobrot ter raznega drugega orodja in pripomočkov.
Letošnja razstava bo na temo Narodni motiv.
Na ogled bodo tudi slike  iz predhodnih 17 razstav.
Razstavo si bo mogoče ogledati v soboto, 13. aprila 2019 od 14. do 19. ure in na cvetno nedeljo 14. aprila 2019 od 10. do 19. ure v dvorani GASILSKEGA DRUŠTVA VRBLJENE STRAHOMER pri Igu.
Lepo vabljeni!

Velikonočna delavnica 2019

Velikonočna delavnica...

Folklorni večer ob 5. obletnici Folklorne skupine Dolsko

Datum prireditve: 13.04.2019

Ob svoji 5. obletnici Folklorna skupina Dolsko prireja Folklorni večer z gosti....

23. SALAMIJADA

Datum prireditve: 13.04.2019

23. SALAMIJADA v Braslovčah omogoča udeležbo najbolje ocenjenih salam na finalu državne salamijade...

Priloge:

3. VELIKA MEDNARODNA RAZSTAVA CVETJA, KI NE OVENE

Prireditev traja od 13.04.2019 do 14.04.2019

Vabimo Vas na 3. veliko razstavo "cvetja, ki ne ovene" 13. in 14. aprila od 9. do 18. ure v telovadnici OŠ Pragersko. Na razstavi sodeluje preko 70 razstavljavcev, tudi gostje iz Hrvatske. Na ogled bodo izdelki iz krep papirja, najlona in drugih materialov. Na razstavi bomo izbirali najlepši razstavni prostor, prisluhnili ljudskim pevcem in godcem ter se na delavnicah naučili izdelati cvet iz krep papirja ali najlona, ogledali pa si boste lahko tudi vodni stolp in muzejsko lokomotivo in vagon. Prijazno vabljeni!