Iskalni niz: Mesto:

3. VELIKA MEDNARODNA RAZSTAVA CVETJA, KI NE OVENE

Prireditev traja od 13.04.2019 do 14.04.2019

Vabimo Vas na 3. veliko razstavo "cvetja, ki ne ovene" 13. in 14. aprila od 9. do 18. ure v telovadnici OŠ Pragersko. Na razstavi sodeluje preko 70 razstavljavcev, tudi gostje iz Hrvatske. Na ogled bodo izdelki iz krep papirja, najlona in drugih materialov. Na razstavi bomo izbirali najlepši razstavni prostor, prisluhnili ljudskim pevcem in godcem ter se na delavnicah naučili izdelati cvet iz krep papirja ali najlona, ogledali pa si boste lahko tudi vodni stolp in muzejsko lokomotivo in vagon. Prijazno vabljeni!

KATARININ SEJEM

Prireditev traja od 07.04.2019 do 27.04.2019

PRODAJA DOMAČIH IZDELKOV IN RAZNE RAZSTAVE...
Preberi več

Za lepšo Ljubljano 2019

Prireditev traja od 20.03.2019 do 22.04.2019

Z aktivnostmi smo začeli z objavo napovedi – vabila k spomladanskemu čiščenju okolice članek, ki je vsakega krajana spodbujal k spomladanskemu čiščenju okolice (Zeleni glas št.1/ letnik 22 - marec 2019) v nakladi 14.000 izvodov ter plakatov že v marcu 2019.
V št.2. – maj 2019 je bila objevljena zahvala za udeležence in pokrovitelje ter fotoreportaža iz akcije Srednja medijska in grafična šola, vojaki Slovenske vojske iz vojašnice Edvarda Peperka, Društvo šola zdravje – skupina Nove Jarše, Društvo za ohranjanje vrednot NOB Zelena jama, RK Ljubljana – OE Zelena jama, nekateri člani sveta ČS Jarše

Priloge:

Zvoki citer izpod KOZOLCA

Prireditev traja od 14.00.2019 do 14.09.2019

TD Pudgura vas vabi 14. 9. 2019 ob 19.30 na koncert citrarke Janje BRLEC, katerega bo s svojim petjem popestrila sopranistka Mojca BEDENIK.