Iskalni niz: Mesto:

VELIKONOČNA RAZSTAVA

Prireditev traja od 13.04.2019 do 14.04.2019

Turistično društvo KRIM tudi letos pripravlja VELIKONOČNO RAZSTAVO, kjer si boste lahko ponovno ogledali, kaj so vam pripravili članice in člani društva. Ogledali si boste lahko velikonočne dobrote od raznih kruhov, peciv, šunk, klobas, pirhov okrašenih in obarvanih tisoč in en način, velikonočnih pogrinjkov, butaric do črne kuhinje, posode za pripravo in peko teh dobrot ter raznega drugega orodja in pripomočkov.
Letošnja razstava bo na temo Narodni motiv.
Na ogled bodo tudi slike  iz predhodnih 17 razstav.
Razstavo si bo mogoče ogledati v soboto, 13. aprila 2019 od 14. do 19. ure in na cvetno nedeljo 14. aprila 2019 od 10. do 19. ure v dvorani GASILSKEGA DRUŠTVA VRBLJENE STRAHOMER pri Igu.
Lepo vabljeni!

3. VELIKA MEDNARODNA RAZSTAVA CVETJA, KI NE OVENE

Prireditev traja od 13.04.2019 do 14.04.2019

Vabimo Vas na 3. veliko razstavo "cvetja, ki ne ovene" 13. in 14. aprila od 9. do 18. ure v telovadnici OŠ Pragersko. Na razstavi sodeluje preko 70 razstavljavcev, tudi gostje iz Hrvatske. Na ogled bodo izdelki iz krep papirja, najlona in drugih materialov. Na razstavi bomo izbirali najlepši razstavni prostor, prisluhnili ljudskim pevcem in godcem ter se na delavnicah naučili izdelati cvet iz krep papirja ali najlona, ogledali pa si boste lahko tudi vodni stolp in muzejsko lokomotivo in vagon. Prijazno vabljeni!

KATARININ SEJEM

Prireditev traja od 07.04.2019 do 27.04.2019

PRODAJA DOMAČIH IZDELKOV IN RAZNE RAZSTAVE...
Preberi več

Za lepšo Ljubljano 2019

Prireditev traja od 20.03.2019 do 22.04.2019

Z aktivnostmi smo začeli z objavo napovedi – vabila k spomladanskemu čiščenju okolice članek, ki je vsakega krajana spodbujal k spomladanskemu čiščenju okolice (Zeleni glas št.1/ letnik 22 - marec 2019) v nakladi 14.000 izvodov ter plakatov že v marcu 2019.
V št.2. – maj 2019 je bila objevljena zahvala za udeležence in pokrovitelje ter fotoreportaža iz akcije Srednja medijska in grafična šola, vojaki Slovenske vojske iz vojašnice Edvarda Peperka, Društvo šola zdravje – skupina Nove Jarše, Društvo za ohranjanje vrednot NOB Zelena jama, RK Ljubljana – OE Zelena jama, nekateri člani sveta ČS Jarše

Priloge: