Iskalni niz: Mesto:

Med Šmarenskimi griči 2018

Prireditev traja od 18.05.2018 do 20.05.2018

Prireditev med šmarenskimi griči poteka že tradicionalno 9 leto v Šmarjah na Vipavskem. Rdeča nit prireditve je povezovanje preteklosti in sedanjosti kraja. Obiskovalci se bodo lahko družili v petek 18.5.2018 na vinskem večeru v vinski kleti prvega strokovnega pisca s področja vinogradništva in vinarstva v slovenščini Matije Vertovca, kjer bo razglašen   najboljši  vinar vipavskih gričev ter vinsko degustacijo.

V nedeljo 20.5.2018 bo potekal pohod Čez Škol in Tibot, na čelu katerega je osliček Sivko. Obiskovalci lahko obiščejo tržnico domačih dobrot in izdelkov. Popoldansko dogajanje bo popestrila plesna skupina iz Ajdovščine, kmečke igre in srečolov, vse skupaj se zaključi z druženjem ob prijetni glasbi.

VINSKA VIGRED V BELI KRAJINI

Prireditev traja od 18.05.2018 do 20.05.2018

Vinska vigred je z več kot 20 tisoč obiskovalcev že vrsto let največji festival vina v Sloveniji....

DOBRODOŠLI PRI NAS - X. BUČJADA - LIKOF

Prireditev traja od 19.04.2018 do 30.09.2018

V Brkinih je bila od nekdaj velika revščina.......

Koledar prireditev TŠD Kostel za leto 2018

Prireditev traja od 01.01.2018 do 31.12.2018

Koladar vseh prireditev TŠD Kostel v letu 2018...

Priloge:

Očistimo Slovenijo, 2018

Prireditev traja od 00.00.0000 do 15.09.2018

Čistilna akcija, namenjena vsem kategorijam prebivalstva, tako društvom, kot centralni in obema podružničnima šolama in vrtcu Kobanček, da se ponovno zberemo, zavihamo rokave in očistimo delček naše domovine, znotraj Občine Selnica ob Dravi in njenih zaselkov.

Pokrovitelj akcije je TD Selnica ob Dravi v sodelovanju z Občino Selnica ob Dravi