Iskalni niz: Mesto:

Dan doživetij v Županovi jami pri Grosupljem

Datum prireditve: 02.06.2018

Adrenalinsko obarvan dan v pristni gozdni pokrajini okoli Županove jame...
Preberi več

Peli in plesali so jih mati moja " Pod brajdami"

Prireditev traja od 02.06.2018 do 03.06.2018

...

JURJEVO NA KUREŠČKU Z ŽEGNANJEM KONJEV

Datum prireditve: 02.06.2018

Pozdrav pomladi, žegnanje konjev in prihod Zelenega Jurija....

Rimske so fejst s tradicionalno golažiado NAJ-GOLAŽ 2018

Prireditev traja od 01.06.2018 do 02.06.2018

Prireditev Rimske so fejst se odvija v tednu krajevnega praznika Rimskih Toplic, to je obletnice smrti našega pesnika Antona Aškerca, letos že 11. leto. To je dvodnevna prireditev, ki se začne v petek 1. junija ob 18. uri s slavnostno sejo in kulturnim programom. Sledi druženje in pogostitev v velikem prireditvenem prostoru. Ob 20. uri sledi zabava z najbolj znano narodnozabavno skupino MODRIJANI.
V soboto 2. junija kuhanje 11. NAJ-GOLAŽA. Prireditev se prične ob 14. uri z zborom prijavljenih ekip. Pričetek kuhanja ob 15. uri. Med kuhanjem se predstavijo pridelovalci domačih dobrot in drugih izdelkov. Obiskovalci lahko med prireditvijo okušajo lanski zmagovalni golaž in na koncu tudi vse golaže letošnje kuhe. Pripravimo srečelov in druge aktivnosti, ki popestrijo dogajanje. Obiskovalci lahko obisčejo tudi odprto termalno kopališče, ki je v neposredni bližini. Ob 19:30 sledi razglasitev zmagovacev. Na prireditev je prost vstop. Ta dan nas bo zabavala znana dalmatinska klapa in še kakšen DJ, kar pa naj ostane skrivnost.

Vaški dnevi v Gaberju 2018

Prireditev traja od 01.06.2018 do 03.06.2018

Turistično, športna in kulinarična prireditev VAŠKI DNEVI V GABERJU 2018...