Iskalni niz: Mesto:

Pohod 'Po poti spominov' Stari Log-Pugled-Žiben

Datum prireditve: 20.04.2019

Vljudno vabljeni, da se nam v soboto, 20.04.2019, pridružite na pohodu Po poti spominov iz Starega loga na Pugled - Žiben, kjer Združenje borcev za vrednote NOB Kočevje skupaj s Turističnim društvom Kočevje in KS Stara cerkev organizira spominsko srečanje ob obletnici Zbora aktivistov OF.Pohodniki bomo pot začeli ob 9. uri v Starem logu, ob 11. uri pa se prične slovesnost s kulturnim programom pri spomeniku na Žibnu, kjer je aprila 1943 potekal Zbor aktivistov OF. Slavnostni nagovor bo i...
Preberi več

KATARININ SEJEM

Prireditev traja od 07.04.2019 do 27.04.2019

PRODAJA DOMAČIH IZDELKOV IN RAZNE RAZSTAVE...
Preberi več

Za lepšo Ljubljano 2019

Prireditev traja od 20.03.2019 do 22.04.2019

Z aktivnostmi smo začeli z objavo napovedi – vabila k spomladanskemu čiščenju okolice članek, ki je vsakega krajana spodbujal k spomladanskemu čiščenju okolice (Zeleni glas št.1/ letnik 22 - marec 2019) v nakladi 14.000 izvodov ter plakatov že v marcu 2019.
V št.2. – maj 2019 je bila objevljena zahvala za udeležence in pokrovitelje ter fotoreportaža iz akcije Srednja medijska in grafična šola, vojaki Slovenske vojske iz vojašnice Edvarda Peperka, Društvo šola zdravje – skupina Nove Jarše, Društvo za ohranjanje vrednot NOB Zelena jama, RK Ljubljana – OE Zelena jama, nekateri člani sveta ČS Jarše

Priloge:

Zvoki citer izpod KOZOLCA

Prireditev traja od 14.00.2019 do 14.09.2019

TD Pudgura vas vabi 14. 9. 2019 ob 19.30 na koncert citrarke Janje BRLEC, katerega bo s svojim petjem popestrila sopranistka Mojca BEDENIK.