Iskalni niz: Mesto:

Praznik pomladi v Kočevju 2019

Datum prireditve: 21.03.2019

Sonce si je opomoglo, opazimo že prve cvetne popke, ptički veselo žvrgolijo......
Preberi več

Za lepšo Ljubljano 2019

Prireditev traja od 20.03.2019 do 22.04.2019

Z aktivnostmi smo začeli z objavo napovedi – vabila k spomladanskemu čiščenju okolice članek, ki je vsakega krajana spodbujal k spomladanskemu čiščenju okolice (Zeleni glas št.1/ letnik 22 - marec 2019) v nakladi 14.000 izvodov ter plakatov že v marcu 2019.
V št.2. – maj 2019 je bila objevljena zahvala za udeležence in pokrovitelje ter fotoreportaža iz akcije Srednja medijska in grafična šola, vojaki Slovenske vojske iz vojašnice Edvarda Peperka, Društvo šola zdravje – skupina Nove Jarše, Društvo za ohranjanje vrednot NOB Zelena jama, RK Ljubljana – OE Zelena jama, nekateri člani sveta ČS Jarše

Priloge:

15. Festival komedije Pekre

Prireditev traja od 08.03.2019 do 31.03.2019

Festival amaterskih dramskih skupin...
Preberi več

Zvoki citer izpod KOZOLCA

Prireditev traja od 14.00.2019 do 14.09.2019

TD Pudgura vas vabi 14. 9. 2019 ob 19.30 na koncert citrarke Janje BRLEC, katerega bo s svojim petjem popestrila sopranistka Mojca BEDENIK.

POHOD Z LUČKAMI K POLNOČNICI

Prireditev traja od 24.12.0000 do 24.12.2019

Turistično društvo Poljana vabi na 22. tradicionalni pohod z lučkami k polnočnici na Leše.

Dobimo se v torek 24.12.2019 ob 19:45 uri pri baru Kocka na Poljani.

Pridružite se nam!

TD Poljana