Iskalni niz: Mesto:

OBČNI ZBOR TURISTIČNEGA DRUŠTVA ANKARAN

Datum prireditve: 22.03.2019

TURISTIČNO DRUŠTVO ANKARAN

V Turističnem društvu Ankaran smo v marcu imeli občni zbor društva. Kot običajno ob  koncu dnevnega reda podelimo priznanja najbolj zaslužnim članom društva. Letos smo za 30 let uspešnega nesebičnega dela v TD  podelili zlato plaketo TD Ankaran naši članici Adi Mariji Butinar.

Gospa Ada Marija Butinar je bila prvič izvoljena leta 1989 kot tajnica društva, po štirih letih je bila s soglasjem vseh članov potrjena za Predsednico TD Ankaran, katerega je vodila celih 16let. Nato je prostovoljno odstopila iz funkcije predsednice in naprej vodila vse prireditve v društvu do danes. Dobila je veliko priznanj na ravni KS, Občine Koper in kot uspešni član v Izvršilnem svetu Turistične zveze Slovenije , kjer je bila izvoljena v tri mandate (12 let) dobila je   Priznanje TZS za dolgoletno nesebično prostovoljno delo na področju turizma v Sloveniji.  Danes je član  IO  in vodja vseh prireditev v TD Ankaran. Za 30 let uspešnega dela v TD ji iskreno čestitamo. Člani društva so ji čestitali z bujnim aplavzom.

Ankaran, marec 2019

Predsednica Turističnega društva Ankaran

Barbara Šterpin  l.r.

3. Revija zmagovalcev festivalov narodno zabavne glasbe

Datum prireditve: 22.03.2019

Vabljeni na 3. Revijo zmagovalcev festivalov NZ glasbe v Vinski Gori...
Preberi več

Za lepšo Ljubljano 2019

Prireditev traja od 20.03.2019 do 22.04.2019

Z aktivnostmi smo začeli z objavo napovedi – vabila k spomladanskemu čiščenju okolice članek, ki je vsakega krajana spodbujal k spomladanskemu čiščenju okolice (Zeleni glas št.1/ letnik 22 - marec 2019) v nakladi 14.000 izvodov ter plakatov že v marcu 2019.
V št.2. – maj 2019 je bila objevljena zahvala za udeležence in pokrovitelje ter fotoreportaža iz akcije Srednja medijska in grafična šola, vojaki Slovenske vojske iz vojašnice Edvarda Peperka, Društvo šola zdravje – skupina Nove Jarše, Društvo za ohranjanje vrednot NOB Zelena jama, RK Ljubljana – OE Zelena jama, nekateri člani sveta ČS Jarše

Priloge:

15. Festival komedije Pekre

Prireditev traja od 08.03.2019 do 31.03.2019

Festival amaterskih dramskih skupin...
Preberi več

Zvoki citer izpod KOZOLCA

Prireditev traja od 14.00.2019 do 14.09.2019

TD Pudgura vas vabi 14. 9. 2019 ob 19.30 na koncert citrarke Janje BRLEC, katerega bo s svojim petjem popestrila sopranistka Mojca BEDENIK.