Iskalni niz: Mesto:

OBČNI ZBOR TURISTIČNEGA DRUŠTVA ANKARAN

Datum prireditve: 22.03.2019

TURISTIČNO DRUŠTVO ANKARAN

V Turističnem društvu Ankaran smo v marcu imeli občni zbor društva. Kot običajno ob  koncu dnevnega reda podelimo priznanja najbolj zaslužnim članom društva. Letos smo za 30 let uspešnega nesebičnega dela v TD  podelili zlato plaketo TD Ankaran naši članici Adi Mariji Butinar.

Gospa Ada Marija Butinar je bila prvič izvoljena leta 1989 kot tajnica društva, po štirih letih je bila s soglasjem vseh članov potrjena za Predsednico TD Ankaran, katerega je vodila celih 16let. Nato je prostovoljno odstopila iz funkcije predsednice in naprej vodila vse prireditve v društvu do danes. Dobila je veliko priznanj na ravni KS, Občine Koper in kot uspešni član v Izvršilnem svetu Turistične zveze Slovenije , kjer je bila izvoljena v tri mandate (12 let) dobila je   Priznanje TZS za dolgoletno nesebično prostovoljno delo na področju turizma v Sloveniji.  Danes je član  IO  in vodja vseh prireditev v TD Ankaran. Za 30 let uspešnega dela v TD ji iskreno čestitamo. Člani društva so ji čestitali z bujnim aplavzom.

Ankaran, marec 2019

Predsednica Turističnega društva Ankaran

Barbara Šterpin  l.r.

3. Revija zmagovalcev festivalov narodno zabavne glasbe

Datum prireditve: 22.03.2019

Vabljeni na 3. Revijo zmagovalcev festivalov NZ glasbe v Vinski Gori...
Preberi več

Za lepšo Ljubljano 2019

Prireditev traja od 20.03.2019 do 22.04.2019

Z aktivnostmi smo začeli z objavo napovedi – vabila k spomladanskemu čiščenju okolice članek, ki je vsakega krajana spodbujal k spomladanskemu čiščenju okolice (Zeleni glas št.1/ letnik 22 - marec 2019) v nakladi 14.000 izvodov ter plakatov že v marcu 2019.
V št.2. – maj 2019 je bila objevljena zahvala za udeležence in pokrovitelje ter fotoreportaža iz akcije Srednja medijska in grafična šola, vojaki Slovenske vojske iz vojašnice Edvarda Peperka, Društvo šola zdravje – skupina Nove Jarše, Društvo za ohranjanje vrednot NOB Zelena jama, RK Ljubljana – OE Zelena jama, nekateri člani sveta ČS Jarše

Priloge:

15. Festival komedije Pekre

Prireditev traja od 08.03.2019 do 31.03.2019

Festival amaterskih dramskih skupin...
Preberi več