Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Iskalni niz: Mesto:

OTROŠKE POLETNE DELAVNICE

Prireditev traja od 21.08.2017 do 23.08.2017

Turistično društvo Motnik vabi vse otroke stare od 4. - 12. let, da zadnje počitniške dni preživijo v družbi iger velikank, pravljičnih junakov, domačih živali, zabavni ljudi ter spoznajo nove prijatelje.

Skupaj bomo v treh dneh imeli številne tematske delavnice.

1. dan je namenjen spoznavanju pravljic, ki jih je zapisal Gašper Križnik. Družbo nam bodo delale igre velikanke in ogromno velikih, majhnih in raznobarvnih čevljev.  Le kako so pravljice povezane z Motnikom ter kaj imajo tukaj zraven foto kotiček, igre velikanke in čevlji na 1001 način?
2. dan je namenjen spoznavanju živali ter starih kmečkih običajev. Ogledali si bomo kmetije, ki so v domačem kraju ter spoznali kmečka opravila ter kako jih opravljajo danes ter kako so jih nekoč.
3. dan bomo iskali skriti zaklad. Menda je v parku pod lipami skritih kar veliko zlatnikov, pa je to res? Za zaključek se bomo poveseli ob prepevanju pesmi ter pripovedovanju zgodb ob ognju. Si upamo poslušati najstrašnejšo zgodbo, ko se stemni?

Ura dogodkov bo objavljena naknadno, saj jo bomo prilagodili vremenskim napovednim.

Vse tematske delavnice so brezplačne, za starše je v tem času urejena posebna ponudba v gostilni pri Flegarju. Prav tako bo v tem času na voljo brezplačen ogled Motniške turistične poti.

Več informacij na www.motnik.net ter na FB strani Delavnice in aktivnosti za otroke Me4

Vabljeni vsi mladi radovedneži in njihovi starši!

EDF - EVROPSKO PRVENSTVO V PIKADU

Prireditev traja od 19.08.2017 do 27.08.2017

PIKADO ZVEZA SLOVENIJE

V VŠD Podčetrtek.