Iskalni niz: Mesto:

KONCERT TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE

ENGROTUŠ D.O.O.

Ob 20.00 v VŠD Podčetrtek.
Vstopnina: prvih 300 vstopnic v predprodaji po 12,00 €, nato 15,00 €. Prodajna mesta: TIC Podčetrtek, Petrol, Eventimova prodajna mesta, Planet Bar Celje, Bowling Bar Maribor.
Info: Gregor Krašek – 070 881 133

Pozdrav jeseni Starše 2017

Datum prireditve: 23.09.2017

Prireditev daje možnost povezovanja in prikazovanja naše dejavnosti v širšem prostoru SV Slovenije, delu Avstrije, Hrvaške, Italije in izmenjavo naše udeležbe na njihovih prireditvah. Lokalna in mednarodna udeležba raznih društev, kmetije z dopolnilno dejavnostjo, gostinci, podjetniki in gostje iz prijateljskih in pobratenih občin. Na prireditvi bodo nastopala domača kulturna društva, pevci, godbeniki, folklorne skupine in godci ljudskih viž.

...
Preberi več

6. ZADVORSKA GOLAŽIJADA

Datum prireditve: 23.09.2017