Iskalni niz: Mesto:

dNEVI kulinarike \"Dobre Dobrne\"

Prireditev traja od 00.00.0000 do 15.11.2015

Ponudniki gostinskih storitev bodo prvič združeni ponudili obiskovalcem kulinarične posebnosti Dobrne, ki jo oblikujejo skupaj z TD pod enotno blagovno znamko DOBRA DOBRNA. Več informacij boste lahko sledili preko zavoda za šport, turizem in kulturo Dobrne.

test; ne brisati

Datum prireditve: 00.00.0000

Prireditev Začuti Knežak - Shod v Knežaku je tradicionalna dvodnevna turistično - kulturna prireditev s katero želimo mladi prebivalci vasi pod Snežnikom popestriti poletni utrip na podeželju. S prireditvijo ohranjamo izročilo vaškega shoda pri čemer želimo lepote naravne in kulturne dediščine ter zgodovinsko bogastvo kraja predstaviti obiskovalcem Zgornje Pivke.

Petek, 11.8.2017:
- ustvarjalne delavnice za otroke,
- zabava z ANSAMBLOM BISERI

Sobota, 12.8.2017:
- stojnice lokalnih ustvarjalcev,
- turnir v ŠKREBANJU,
- ustvarjalne delavnice za otroke,
- zabava s TRIOM TECI TECI, STARVING MANKIND in MLADIMI KNEŽANI

V času prireditve bo v PUMPA BAR Knežak razstava fotografij Foto Kluba Sušec.
Za najavljene skupine možen ogled gasilske spominske sobe PGD Knežak.
Vabljeni!

PRIREDITVE OB JURIJSKI TRTI - REZ

Datum prireditve: 00.00.0000

Spomladanska rez Jurijske trte v vaškem vinogradu ob župnijski cerkvi ob 10. uri

Očistimo Slovenijo, 2018

Prireditev traja od 00.00.0000 do 15.09.2018

Čistilna akcija, namenjena vsem kategorijam prebivalstva, tako društvom, kot centralni in obema podružničnima šolama in vrtcu Kobanček, da se ponovno zberemo, zavihamo rokave in očistimo delček naše domovine, znotraj Občine Selnica ob Dravi in njenih zaselkov.

Pokrovitelj akcije je TD Selnica ob Dravi v sodelovanju z Občino Selnica ob Dravi