Iskalni niz: Mesto:

POHOD NA SKOZNO NAD OZELJANOM

Datum prireditve: 24.03.2019

Pohod na Skozno nad Ozeljanom, 671 m nadmorske višine. ...

JOŽEFOV SEJEM IN SREČANJE GODOVNIKOV V ŠKALAH

Datum prireditve: 24.03.2019

Razstava in prodaja domačih dobrot in izdelkov, izmenjava semen, bukvarna, srečanje godovnikov ...

Priloge:

Za lepšo Ljubljano 2019

Prireditev traja od 20.03.2019 do 22.04.2019

Z aktivnostmi smo začeli z objavo napovedi – vabila k spomladanskemu čiščenju okolice članek, ki je vsakega krajana spodbujal k spomladanskemu čiščenju okolice (Zeleni glas št.1/ letnik 22 - marec 2019) v nakladi 14.000 izvodov ter plakatov že v marcu 2019.
V št.2. – maj 2019 je bila objevljena zahvala za udeležence in pokrovitelje ter fotoreportaža iz akcije Srednja medijska in grafična šola, vojaki Slovenske vojske iz vojašnice Edvarda Peperka, Društvo šola zdravje – skupina Nove Jarše, Društvo za ohranjanje vrednot NOB Zelena jama, RK Ljubljana – OE Zelena jama, nekateri člani sveta ČS Jarše

Priloge:

15. Festival komedije Pekre

Prireditev traja od 08.03.2019 do 31.03.2019

Festival amaterskih dramskih skupin...

Zvoki citer izpod KOZOLCA

Prireditev traja od 14.00.2019 do 14.09.2019

TD Pudgura vas vabi 14. 9. 2019 ob 19.30 na koncert citrarke Janje BRLEC, katerega bo s svojim petjem popestrila sopranistka Mojca BEDENIK.