Iskalni niz: Mesto:

Turistično društvo OTOČEC vabi na
25. tradicionalni pohod S CVIČKOM MED VINOGRADI
SOBOTA 26.01.2019

Pozdravljeni,leto je naokoli in spet se približuje naša tradicionalna prireditev. Zbor je ob 8.30 uri pri gasilskem domu na Otočcu, start ob 9.uri, ko se podamo na pot po vinskih goricah Grčevja in Trške gore. Na trasi nas pričakajo postojanke lokalnih društev, na katerih se okrepčamo s toplimi in hladnimi napitki, ne manjka niti degustacija domačega kruha, mesnin in peciva. Na koncu sledi še zaključek s toplo malico in živo glasbo.

Dolžina trase je cca. 15 km, pohod s programom bo trajal 6-8 ur. Parkirna mesta za posameznike in organizirane skupine bodo zagotovljena. Priporočamo, da se primerno obujete in oblečete. Pohod bo potekal ob vsakem vremenu in na lastno odgovornost.

Štartnina znaša 10 evrov in vključuje degustacijski kozarec z logotipom pohoda, mošnjiček za nošenje kozarca z logotipom pohoda, zloženko pohoda, štiri kupone za pijačo in en kupon za toplo malico.

Poleg zgoraj naštetega dobimo še dober občutek po prehojeni poti, polna pljuča svežega zraka, lepe razglede v dolino in na Gorjance ter super spomine na druženje in nova spoznanstva. Če bi se radi razmigali iz zimskega spanja in se zraven imeli fajn, se nam zadnjo soboto v januarju le pridružite na pohodu, ne bo vam žal.

Dodatne informacije so na voljo na spletnem portalu www.otocec.si, Facebook strani https://facebook.com/events/216139582661448, na telefonski številki 041-929-644 (Jure Rifelj) ali na e-naslovu td.otocec@gmail.com

Vljudno vabljeni!