Iskalni niz: Mesto:

XIX.mednarodni slikarski Ex-tempore Sečovlje

Prireditev traja od 30.06.2018 do 07.07.2018

Že devetnajstič zapored bo TD Taperin Sečovlje, v sodelovanju z Obalnimi galerijami Piran organiziralo MEDNARODNI SLIKARSKI EX-TEMPORE SEČOVLJE, ki vabi vse umetnike k slikanju na temo Soline, Istra, Sečovlje in Prosta tema. Žigosanje podlage se bo pričelo že 30.6. na več lokacijah v Sloveniji in na Hrvaškem, zaključek z razstavo in podelitvijo nagrad bo na 17. Solinarski šagri, 7.7. 2018 v Sečovljah. Poleg odkupnih nagrad, organizator ponuja bogate praktične nagrade. Prisrčno vabljeni.

KROMPIRFEST

Datum prireditve: 30.06.2018

6.. Tradicionalna prireditev Krompirfest...

Priloge:

10.Poletje na Grilovi domačiji 2018

Prireditev traja od 30.06.2018 do 01.07.2018

Prikaz poletnih opravil na Grilovi domačiji ...... vabljeni!...

56. Čipkarski dnevi v Železnikih

Prireditev traja od 29.06.2018 do 01.07.2018

Vabljeni na 56. Čipkarske dneve. Železniki bodo spet odeti v čipko tako na športnem, zabavnem kot seveda tudi in predvsem na kulturnem področju. www.td-zelezniki.si

DOBRODOŠLI PRI NAS - X. BUČJADA - LIKOF

Prireditev traja od 19.04.2018 do 30.09.2018