Iskalni niz: Mesto:

13. Festival Odmevi dediščine - 70 let filma Na svoji zemlji (prvi slovenski celovečerni igrani f

Prireditev traja od 05.10.2018 do 07.10.2018

»Zavedamo se, da žanjemo setev naših prednikov, zato smo vsaj del tega bogastva dolžni ohraniti našim zanamcem.« ...
Preberi več

Pot okoli sveta - dokumentarni film

Datum prireditve: 05.10.2018

Naziv lokacije: Hram kulture Arnolda Tovornika
Kje: Mariborska cesta 26, 2352 SELNICA OB DRAVI
Organizator: Rokodelsko, izobraževalno in turistično društvo Godi mi

Kakor se je Vernov junak Philleas Fogg v 19. stoletju pogumno podal na pot okrog sveta v 80 dneh, so se podali v današnjem času na podobno pot tudi naši popotniki Rudi Moge, Šime Ivanjko in Ludvik Toplak s soprogami.  Svoje popotovanje, dolgo 30 dni, so ovekovečili s potopisnim filmom. Dokazali so, da je marsikaj mogoče in da nikoli v življenju ni prepozno za uresničevanje sanj!

Kaj so med popotovanjem doživeli in kaj jim je ostalo najbolj v spominu, pa bodo obiskovalcem po premieri filma zaupali v živo. Pogovor z njimi bo vodil Dušan Tomažič.

Se vidimo v petek, 5. 10. 2018, ob 19. uri v Mali dvorani Hrama kulture Arnold Tovornik v Selnici ob Dravi!

VSTOPNINE NI!

18. FESTIVAL STARE TRTE

Prireditev traja od 30.09.2018 do 06.10.2018

FESTIVAL NAMENJEN PROMOCIJI NAJSTAREJŠE TRTE NA SVETU...