Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

SPREMEMBA PROJEKTA TURIZMU POMAGA LASTNA GLAVA

Dodano: 18.06.2007

Komisija za mladino in izobraževanje pri TZS je obravnavala predlog sprememb sistema festivala in tekmovanja Turizmu pomaga lastna glava. V bodoče bi učenci pod vodstvom mentorjev izdelali turistično raziskovalno nalogo in sodelovali na turistični tržnici, ki bi vsebovala postavitev turistične stojnice in nastop na prireditvenem prostoru. Do 22. junija 2007 pričakujemo konkretne pripombe na posamezne člene pravinika in mnjene o spremembi festivala kot celoti.

Priloge:

DRŽAVNI FESTIVAL TURIZMU POMAGA LASTNA GLAVA

Dodano: 10.04.2007

Turistična zveza Slovenije, Osnovna šola Sostro-Ljubljana in Turistično društvo Besnica-Janče vas vabijo na 21. državni festival Turizmu pomaga lastna glava, ki bo potekal v petek, 20. aprila 2007 v Zadružnem domu Zadvor, Ljubljana-Sostro.

Priloge: