Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistična tržnica Postojna, 6. marec 2012

Dodano: 20.03.2012

Mercator center Postojna je 6. marca 2012 gostil turistično tržnico festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo Všeč mi je!. Na njej so turistični vodniki desetih osnovnih šol s Primorske predstavili ideje za razvoj alternativnega turizma v svojem kraju. 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Maribor, 13. marec 2012

Dodano: 20.03.2012

Mercator center Maribor je 13. marca 2012 gostil turistično tržnico 26. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo Všeč mi je!. Na njej so turistični vodniki devetih osnovnih šol s Štajerske in Koroške predstavili ideje za razvoj alternativnega turizma v svojem kraju. 

Priloge:

Galerije:

26. FESTIVAL TURIZMU POMAGA LASTNA GLAVA

Dodano: 01.03.2012

Vabimo vas na oglede turističnih tržnic 26. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo VŠEČ MI JE!, ki bodo potekale med 15. in 18. uro v večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji.