Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistična tržnica TPLG Ljubljana, 6. marec 2018

Dodano: 07.03.2018

V torek, 6.3.2018 je Turistična zveza Slovenije v Mercator centru Ljubljana Šiška izvedla prvo tržnico letošnjega že 32. festivala Turizmu pomaga lastna glava. Na njej so učenci Ljubljanskih in okoliških osnovnih šol na kreativen in zabaven način predstavljali svoje turistične naloge in produkte na temo Kultura in turizem. Otroška razigranost in domišljija je pritegnila mnogo mimoidočih, da so pokukali na stojnice, sodelovali v nagradnih igrah, poskusili kulinarične dobrote, ki so jih učenci pripravili sami in se pri tem tudi naučili kaj novega. Podeljenih je bilo 11 srebrnih in 2 zlati priznanji. Vsem učencem čestitamo za lepe dosežke!

Priloge:

Galerije:

Turistične tržnice 32. festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 15.02.2018

Vabimo vas na oglede turističnih tržnic 32. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo KULTURA IN TURIZEM, ki bodo potekale med 15. in 18. uro v večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji. Na njih bodo mladi predstavljali kulturna doživetja po svojih krajih. Vabljeni k ogledu!