Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

ODPOVED turistične tržnice TPLG Domžale, 10. marec 2020

Dodano: 05.03.2020

Zaradi povečanega tveganja širjenja nalezljive bolezni Koronavirus in priporočil Ministrstva za zdravje o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa obveščamo, da jutri, 10. marca 2020 v Domžalah ODPADE turistična tržnica festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo Festival naj bo. O novem terminu izvedbe vas bomo pravočasno obvestili.

Prva turistična tržnica festivala Turizmu pomaga lastna glava bo v torek, 10. marca 2020, v Mercator centru Domžale. Potekala bo v dveh terminih - dopoldanskem in popoldanskem. Vabljeni, da nas obiščete in z nami pričnete festivalsko dogajanje TPLG 2020.

Turistične tržnice 34. festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 04.03.2020

Marca in aprila že štiriintrideset let zapored potekajo turistične tržnice festivala Turizmu pomaga lastna glava. Letos so učenci osnovnih šol raziskovali na temo Festival naj bo. V turističnih nalogah so zapisali zamisli za festivalsko dogajanje, sedaj pa se bodo končno imeli priložnost pokazati z nastopi na turističnih tržnicah.

Vabljeni, da obiščete turistične tržnice 34. festivala TPLG, ki bodo potekale v Mercatorjevih centrih in se prepričate, da naši tekmovalci res niso od muh. Pridružite se nam na poti festivalov!