Več znanja za več turizma

Osnovni namen projekta Več znanja za več turizma, namenjenega srednjim šolam, je nadaljevanje oziroma kakovostna nadgradnja projekta osnovnih šol Turizmu pomaga lastna glava. Projekt predstavlja povezovanje formalnega izobraževanja v srednji šoli z delom v neformalnih oblikah (izbirne vsebine v učnem programu, ki dopuščajo delo na različnih interesnih področjih), kar lahko pomembno prispeva k turističnemu razvoju kraja in lokalne skupnosti. Dijaki in dijakinje izdelajo, na temo razvoja turizma, raziskovalne naloge, katere predstavijo na turistični tržnici.

10. mednarodni festival Več znanja za več turizma - POTUJ Z JEZIKOM

Dodano: 07.09.2012

V šolskem letu 2012/2013 v sodelovanju z Zavodom RS za šolstvo in Centrom RS za poklicno izobraževanje razpisujemo 10. mednarodni festival Več znanja za več turizma na temo POTUJ Z JEZIKOM. Sodelovanje na festivalu vključuje izdelavo raziskovalne naloge, izdelavo promocijskega spota in predstavitev turističnega proizvoda na turistični tržnici.

Priloge:

9. mednarodna turistična tržnica Ljubljana, 19. april 2012

Dodano: 20.04.2012

V BTC Citju na Trgu mladih je 19. aprila 2012 potekala srednješolska turistična tržnica 9. mednarodnega festivala Več znanja za več turizma na temo Všeč mi je! Srednješolci so pripravili kar štirideset raziskovalnih nalog in jih s turističnimi proizvodi in kratkim promocijskim filmom, ki je na ogled tudi na socialnem omrežju facebook, predstavili na stojnicah turistične tržnice.

Priloge:

Galerije: