Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Tekmovanje za Zlato kuhalnico

Tekmovanje za Zlato kuhalnico je namenjeno učencem osnovnih šol od 6. do 8. razreda. Vključuje pisni izdelek in pripravo določenih nacionalnih jedi.

Regijska tekmovanja Zlata kuhalnica 2015

Dodano: 24.04.2015

Maja potekajo regijska tekmovanja za Zlato kuhalnico. Učenke in učenci od šestega do osmega razreda tekmujejo v pripravi žvarceta s prilogo in bulje.

Potek regijskih tekmovanj 2015

Dodano: 03.04.2015

Na seminarju za Zlato kuhalnico je bilo postavljenih kar nekaj vprašanj na katere smo skupaj poiskali odgovore. Z željo, da ste o tem vsi seznanjeni objavljamo dodatne informacije glede priprav na tekmovanje in poteke posameznih regijskih tekmovanj.

Priloge:

Seminar za mentorje 2015

Dodano: 01.04.2015

Marca je za mentorje tekmovanja učencev osnovnih šol za Zlato kuhalnico potekal seminar. Glavni namen je bil obogatitev znanja na področju priprave prilog v kombinaciji različnih dodatkov in pravilno kombiniranje ter uporaba začimb in zelišč. Gradivo seminarja

Priloge: