Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Tekmovanje za Zlato kuhalnico

Tekmovanje za Zlato kuhalnico je namenjeno učencem osnovnih šol od 6. do 8. razreda. Vključuje pisni izdelek in pripravo določenih nacionalnih jedi.

8. Zlata kuhalnica Radenci, 4. maj 2017

Dodano: 08.06.2017

V četrtek, 4. maja 2017 je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri dvanajstih osnovnih šol pomerili v pripravi kranjske klobase kot osnovne sestavine glavne jedi in sladkih skutinih štrukljev. Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Pet ekip je za svoje kuharske spretnosti prejelo bronasta priznanja, pet ekip srebrna priznanja, dve ekipi pa zlato priznanje.

Priloge:

Galerije:

8. Zlata kuhalnica Maribor, 5. maj 2017

Dodano: 08.06.2017

V petek, 5. maja 2017 je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Maribor potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri dvanajstih osnovnih šol pomerili v pripravi kranjske klobase kot osnovne sestavine glavne jedi in sladkih skutinih štrukljev. Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Tri ekipe so za svoje kuharske spretnosti prejele bronasta priznanja, šest ekip srebrna priznanja in tri ekipe zlato priznanje.

Priloge:

Galerije:

8. Zlata kuhalnica Izola, 10. maj 2017

Dodano: 08.06.2017

V sredo, 10. maja 2017 je na Srednji šoli Izola potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri sedmih osnovnih šol pomerili v pripravi kranjske klobase kot osnovne sestavine glavne jedi in sladkih skutinih štrukljev. Vse ekipe so za svoje kuharske spretnosti prejele srebrno priznanje.

Priloge:

Galerije:

8. Zlata kuhalnica Radovljica, 11. maj 2017

Dodano: 08.06.2017

V četrtek, 11. maja 2017 je na Srednji gostinski in turistični šoli Radovljica potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri šestnajstih osnovnih šol pomerili v pripravi kranjske klobase kot osnovne sestavine glavne jedi in sladkih skutinih štrukljev. Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Ena ekipa je za svoje kuharske spretnosti prejela bronasto priznanje, trinajst ekip srebrno priznanje in dve ekipi zlato priznanje.

Priloge:

Galerije:

8. Zlata kuhalnica Novo mesto, 16. maj 2017

Dodano: 08.06.2017

V torek, 16. maja 2017 je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Novo mesto potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Na njej so se mladi kuharski mojstri šestih osnovnih šol pomerili v pripravi kranjske klobase kot osnovne sestavine glavne jedi in sladkih skutinih štrukljev. Ekipam čestitamo za okusno pripravljene jedi. Štiri ekipe so za svoje kuharske spretnosti prejele srebrno priznanje, dve ekipi pa zlato priznanje.

Priloge:

Galerije: