Turizem in vrtec

SODELUJOČI VRTCI

Dodano: 15.12.2009

V prilogi je seznam sodelujočih vrtcev v projektu TURIZEM IN VRTEC v šolskem letu 2009/2010

VABILO K SODELOVANJU V PROJEKTU Z IGRO DO PRVIH TURISTIČNIH KORAKOV

Dodano: 14.10.2009

V šolskem letu 2009/2010 vas ponovno vabimo k sodelovanju v vseslovenskem gibanju Turizem in vrtec na temo Z igro do prvih turističnih korakov. Vabimo vas, da letošnje vsebine izvedbe projekta povežete s turizmom v zelenem okolju. Poročilo o izvedbi projekta je potrebno oddati do 30. maja 2010. Prijave za sodelovanje v projektu zbiramo do 30. oktobra 2009.

Zaključna prireditev v Velenju

Dodano: 12.10.2009

V mestu otrok, na 20. Pikinem festivalu v Velenju, največji slovenski otroški prireditvi, ki jo vodi županja Pika Nogavička, je 25. septembra 2009 potekal zaključek projekta Z igro do prvih turističnih korakov, z razstavo projektov in s srečanjem vzgojiteljic ter podelitvijo priznanj sodelujočim vrtcem v Muzeju premogovništva Slovenije. Letos je v tem projektu sodelovalo že 95 vrtcev s 120 enotami iz vse Slovenije.

Galerije:

SLOVENIJA V OTROŠKIH OČEH

Dodano: 20.07.2009

Z igro do prvih turističnih korakov je turistični projekt, v okviru katerega najmlajši v vrtcih odkrivajo znamenitosti svojega kraja. Delček teh odkritih zakladov si lahko ogledate na razstavi od 31. avgusta do 17. septembra v Mercator centru Ljubljana.

Galerije: