Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Spomladansko urejanje okolja

Urejena in čista narava je sestavina kakovosti življenja, temeljna prednost in pogoj sodobnega turizma.Čisto, zdravo in urejeno okolje, čiste vode in zrak, so bogastvo, ki nam ga je poklonila narava, sami pa moramo skrbeti za urejenost in čuvanje okolja.Večina ljudi se vse bolj zaveda, kako pomembno je urejeno okolje za kakovost življenja in vse več prebivalcev Slovenije se zavestno in organizirano vključujejo v prizadevanja za urejeno okolje, tako, da se aktivno vključuje v projekt SP0MLADANSKEGA UREJANJA OKOLJA.

Podaljšan rok za prijavo - Spomladansko urejanje okolja in natečaj Moja reka si 2019

Dodano: 21.03.2019

Prve prijave čistilnih akcij na četrti nagradni natečaj Moja reka si 2019 so že objavljene v spletnem koledarju. Na prošnjo nekaterih organizatorjev je rok za prijavo na natečaj podaljšan do 12. aprila 2019. Organizatorji so tako pridobili še dodatne tri tedne za načrtovanje čistilne akcije oziroma prijavo na natečaj. Prijava čistilne akcije na natečaj je možna na tej povezavi.

Spomladansko urejanje okolja in natečaj Moja reka si 2019

Dodano: 15.03.2019

Leto je naokoli in ponovno so pred nami spomladanske čistilne akcije. Akcija že tradicionalno poteka med 22. marcem, svetovnim dnevom voda in 22. aprilom, svetovnim dnevom Zemlje. Tudi letos smo vam pripravili enotna obvestila – vabila na čistilne akcije, ki jih prilagamo v prilogi. Najavo vaše akcije poljubno vpišite v obvestilo (zapisan teks je vzorčen) in dodajte svoj logo in logo partnerjev. Če želite obvestilo v formatu plakata (npr. B1), dokument z vašim tekstom enostavno pošljite tiskarju, da ga sprinta.

Turistična zveza Slovenije se tudi letos pridružuje akciji MOJA REKA SI – - vseslovenski pobudi povezovanja čistilnih akcij. Z zbiranjem vseh informacij o čistilnih akcijah na enem mestu https://si.coca-colahellenic.com/si/trajnostni-razvoj/moja-reka-si/domov/ organizatorjem čistilnih akcij pomagamo, da k svojim pobudam za čisto okolje pritegnejo čim večje število prostovoljcev, najboljše čistilne akcije pa bodo prejele priznanja in nagrade na našem 24. srečanju turističnih društev obvodnih krajev Slovenije, 1. junija 2019 v Dobrovniku.

Priloge: