Turistično društvo Višnja Gora

Izbrano turistično društvo še ni opisa!

Anin sejem v Višnji Gori

Kulturno, turistično športno društvo Lipa

Prireditev traja od 29.07.2011 do 31.07.2011

Turistično društvo Višnja Gora vabi na prireditve v sklopu Aninega sejma.

PROGRAM:

V petek, 29. julija ob 20. uri v Mestni hiši – odprtje razstave umetniških del družine Zidar

V soboto, 30.julija ob 20.uri v starem mestnem jedru – kulturno umetniški program skupin Preloški muzikantje in Gorički Lajkoši, ki da bodo zaokrožili z daljšim nastopom etno-zabavne skupine Dežur.

V  nedeljo, 31.julija – spremni program ob odprtju sejma. Po obeh mašah, ki bosta v cerkvi sv. Ane ob 8. in 10. uri, bo pred cerkvijo na mestnem trgu veselo dogajanje z mimohodom konjenikov, vožnje in razstave starodobnikov ter ponudbo sejmarjev. Srečo boste lahko preizkusili na srečelovu planincev, ogledali bogato ponudbo na stojnicah, otroci pa bodo prišli na račun ob 11.30, ko bo samo na njih nastopil čarodej.

Pridite na Anin sejem!

Belokranjski večer in Moja dežela – lepa in gostoljubna

Društvo za kulturo, šport in turizem Jurij

Datum prireditve: 03.12.2011

Vljudno vabimo na zaključno prireditev Moja dežela – lepa in gostoljubna ter na Belokranjski večer, ki bo v soboto, 3. decembra 2011, ob 18. uri v športni dvorani pri Vzgojno izobraževalnem zavodu Višnja Gora.

Nastopili bodo otroci iz Vrtca Polžek, plesalci in glasbeniki iz Bele krajine, hkrati bo to tudi priložnost za pokušino tradicionalnih belokranjskih dobrot, manjkale ne bodo niti okusne pogače niti najboljša vina.

Pridite in se na rojstni dan Franceta Prešerna, ko praznujemo ta veseli dan kulture, veselite s tistimi, ki bodo letos prejeli priznanja za najlepše urejene hiše, poslovne objekte, kmetije in vikende ter skupaj z gosti spoznajte Belo krajino iz prve roke.

Turistično društvo Višnja Gora in

Turistično društvo Polževo

Priloge:

Otvoritev » Mestnega kopališča Višnja Gora«

Datum prireditve: 28.06.2012

Epošta: info@mestnokopalisce.si

Kopališki park * Kavarna * Kamp

Spoštovani,

bo v Višnji Gori potekala Prisrčno vabljeni!

TD Višnja Gora

Odprtje razstave Pod štirimi strešicami - družina Šušteršič

Datum prireditve: 27.07.2012

Odprtje razstave bo potekalo v okvirju Aninega sejma, 27.7.2012 ob 20,00 uri v Mestni hiši-Višnja Gora
 Avtorji: Cvetka, Maja, Saša ter Dušan Šušteršič,
se bodo predstavili s kolažem slik, tako klasičnih kot na steklu, ter fotografij in pletenin.

Vabljeni!

www.td-visnjagora.si
kontakt: visnjagora.td@gmail.com
GSM 041 554 548

Predvečer Aninega sejma

Turistično društvo Trbovlje

Datum prireditve: 28.07.2012

V soboto, 28.julija ob 20.00 uri na mestnem trgu -Višnja Gora

nastop  ljudskih godcev  »Vinski bratje«. Skupina prihaja iz Prekmurja, iz majhne vasi Gederovci v občini Tišina. Poleg njih bo nastopila tudi folklorna skupina Svetega Mihaela iz Grosuplja ter pevski zbor Turističnega društva Suha krajina iz  Žužemberka.

Po koncertu nadaljevanje zabave z odlično gostinsko ponudbo.

Vabljeni v Višnjo Goro!

povezava: td-visnjagora.si