Turistično društvo Limbuš

Izbrano turistično društvo še ni opisa!

Martinovanje na PVTC Limbuš-Vrhov dol ( krst mošta pri Vinogradništvu Repnik)

Datum prireditve: 10.11.2018

Ob 12,00 uri na začetku vinske ceste pri Čeligijevi preši prikaz stiskanja sadja na tradicionalni način in pokušina vin limbuških vinogradnikov. Ob 14 uri krst mošta s kratkim kulturnim programov pri Vinogradništvu Repnik v Hrastju 87 c. Po krstu druženje ob zvokih skupine Kanoni in ponudbi hrane in dobrih vin.

V četrtek 8.11.  prikaz stiskanja sadja za učence nižjih razredov OŠ Rado Robič Limbuš in Vrtec Studenci-enota Limbuš.

9. spominski pohod Huberta Marina

Datum prireditve: 05.01.2019

Zbor ob 9,00 pred društvenim domom  . Pohod skozi Pekre do kmetije Marin, kjer bo malica. Nadaljevanje pohoda do spominskega obeležja Huberta in naprej do Šajnove klopi. Spust do kmetije Marice Potočnik, kjer nas čaka topel obrok in pijača. Prispevek po udeležencu 7,00 Eur.

Vodi Metka Kovačič

Udeležba na lastno odgovornost.

Pohod ob kulturnem prazniku Kamnca - Gaj

Datum prireditve: 08.02.2019

Ob 9,00 h se zberemo pred društvenim domom OB Blažovnici 51, Limbuš. Lasten prevoz do Kamnice. Pohod do Gaja nad Mariborom.

Zaključek s kulturnim programom na izletniški kmetiji Koren ( topel obrok, prispevek 7,00 Eur.).

Udeležba na lastno odgovornost.

Skozi vas prihaja Pust

Datum prireditve: 05.03.2019