Turistična zveza Nova Gorica

Izbrano turistično društvo še ni opisa!

Pohod od Lijaka do Sekulaka

Datum prireditve: 19.05.2019

Tradicionalni pohod po energijski tematski pešpoti Od Lijaka do Sekulaka bo potekal po petih slikovitih vaseh v Vipavski dolini: Šmihel, Ozeljan, Šempas, Vitovlje in Osek. Glavni organizator pohoda je Turistična zveza TIC Nova Gorica, pri organizaciji sodelujejo krajevne skupnosti in turistična društva iz Šmihela, Ozeljana, Šempasa, Vitovelj in Oseka.

Pot od Lijaka do Sekulaka razkriva lepote narave in kulturne dediščine, odstira zgodovinske spomine in odkriva skrivnosti, ponuja duhovnost, zahteva od nas energijo, a jo nam tudi vrača. Vodi nas mimo številnih znamenitosti, toda tudi po spokojnih, skritih kotičkih. Ponuja nam okušanje domačih dobrot in poklanja prijazno dobrodošlico. Pridružite se nam!

www.novagorica-turizem.com

14. Festival vin in oljčnega olja Šempas