Turistično društvo Žiri

Nahajamo se v prelepi kotlini na stičišču 3 pokrajin, zato lahko pri nas čutite vplive tako Gorenjske kot Primorske in Notranjske. Tukaj živijo skromni ljudje, ki so navajeni poprijeti za delo in si med seboj pomagati. Zato si tudi v turističnem društvu prizadevamo, da bi naše prelepo mesto čim boljše promovirali svetu in pokazali, kako lahko v majhnem mestu dobro živi turizem.

Naša info točka se nahaja v centru Žirov, tam lahko dobite kakršne koli informacije glede našega mesta. Info točka je odprta vsako prvo in tretjo soboto v mesecu med 9.00 in 12.00 ter v času večjih dogodkov v mestu.

Žirovska noč

Turistično društvo Zalog

Datum prireditve: 24.06.2011

Informacije: PGD in Občina Žiri
++386 41 378 797

Žirovska noč

Turistično društvo Maribor

Datum prireditve: 25.06.2011

Informacije: PGD in Občina Žiri
++386 41 378 797

Žirovski kolesarski krog

Turistično društvo Vurberk

Datum prireditve: 27.08.2011

Informacije: TD Žiri
++386 4 505 07 10

Ogled Rupnikove linije

Datum prireditve: 02.05.2014

Ogled utrdbe Rupnikove linije in muzejske razstave o njeni izgradnji.  Dogodek bo na Golem Vrhu s pričetkom ob 17:00. Vabljeni.

Kontakt: tel: 031 693 731, w: http://www.tdzirovskivrh.si

Žirovski kolesarski krog