Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Turistično društvo Ptuj

Izbrano turistično društvo še ni opisa!

SPOZNAVAJMO DRŽAVE EVROPSKE UNIJE- 10. Obletnica vstopa Slovenije v EU

Datum prireditve: 10.05.2014

Vabljeni na že tradicionalno prireditev, ki se bo odvijala v lepem ambientu na dvorišču  Minoritskega samostana in na prostoru »Evroparka« v parku tik ob vhodu v staro mestno jedro. Prireditev se bo odvijala 10. maja 2014 s pričetkom ob 9.00 uri.

Na prireditvi bodo otroci vseh ptujskih vrtcev, učenci in dijaki vseh osnovnih in srednjih šol z območja UE Ptuj ter Dijaški dom Ptuj predstavili  značilnosti vsak svoje države z območja EU, letos s poudarkom na »Turističnih destinacijah ». Predstavili se bodo z nastopi, petjem, igranjem, skeči in z raznimi izdelki, kulinariko ter degustacijo pri stojnicah. Na prireditvi bo prisoten tudi eden izmed evropskih poslancev, ki  bo izvedel dvig evropske zastave v » Evroparku«, nastopajoči bodo izpustili v zrak 200 modrih balonov z oznako EU, prav tako bo prireditev popestril padalec z doskokom na bližnje parkirišče.

Priloge:

25. državna razstava - Dobrote slovenskih kmetij

Prireditev traja od 15.05.2014 do 18.05.2014

Gre za okrogli jubilej državne razstave in osrednjo prireditev
slovenskega podeželja na kateri sodelujejo kmetije iz Slovenije in
zamejstva.

V zgodovini je ta prireditev vedno bila povezana s Turističnim
društvom Ptuj in tudi Turistično zvezo Slovenije.


INFO:
Peter Pribožič, univ.dipl.inž.kmet.
Vodja oddelka za kmetijsko svetovanje
031 688 844

 

Priloge:

DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ.

Prireditev traja od 21.05.2015 do 24.05.2015

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Kmetijska svetovalna služba, Mestna občina Ptuj in KGZS - Zavod Ptuj, prirejajo 26. razstavo in ocenjevanje kmečkih prehranskih izdelkov DOBROTE SLOVENSKIH KMETIJ. 

 

Razstava bo od 21. do 24. maja 2015 v Minoritskem samostanu na Ptuju. Tako kot v preteklih letih bodo tudi letos izdelke ocenjevale strokovne komisije in podeljena bodo priznanja za kakovost. Za izdelke, ki so trikrat zapored dobili najvišje priznanje, bodo podeljeni znaki kakovosti.

 

Priloge:

Prangerjada 2018

Datum prireditve: 16.06.2018

V soboto, 16. 6. 2018, vabljeni na že 21. PRANGERJADO, na Ptuj....
Preberi več