Rokodelsko, izobraževalno in turistično društvo Godi mi

Pot okoli sveta - dokumentarni film

Datum prireditve: 05.10.2018

Naziv lokacije: Hram kulture Arnolda Tovornika
Kje: Mariborska cesta 26, 2352 SELNICA OB DRAVI
Organizator: Rokodelsko, izobraževalno in turistično društvo Godi mi

Kakor se je Vernov junak Philleas Fogg v 19. stoletju pogumno podal na pot okrog sveta v 80 dneh, so se podali v današnjem času na podobno pot tudi naši popotniki Rudi Moge, Šime Ivanjko in Ludvik Toplak s soprogami.  Svoje popotovanje, dolgo 30 dni, so ovekovečili s potopisnim filmom. Dokazali so, da je marsikaj mogoče in da nikoli v življenju ni prepozno za uresničevanje sanj!

Kaj so med popotovanjem doživeli in kaj jim je ostalo najbolj v spominu, pa bodo obiskovalcem po premieri filma zaupali v živo. Pogovor z njimi bo vodil Dušan Tomažič.

Se vidimo v petek, 5. 10. 2018, ob 19. uri v Mali dvorani Hrama kulture Arnold Tovornik v Selnici ob Dravi!

VSTOPNINE NI!