Turistična zveza Dolenjske in Bele krajine

Izbrano turistično društvo še ni opisa!

8. revija harmonikarskih skupin in orkestrov Slovenije 2014

Datum prireditve: 10.05.2014

Vabimo vas na 8. revijo harmonikarskih skupin in orkestrov Slovenije 2014, ki

bo v soboto 10. maja 2014, Center biotehnike in turizma, Sevno, s pričetkom ob

14.30 uri.

Turistična zveza Dolenjske in Bele krajine

10. revija harmonikarskih skupin in orkestrov Slovenije 2016

Datum prireditve: 08.11.2016

Vabimo vas na 10. revijo harmonikarskih skupin in orkestrov Slovenije 2016, ki bo v torek 08. 11. 2016, Center biotehnike in turizma, Sevno pri Novem mestu, s pričetkom ob 18. uri.

Na edini tovrstni reviji v Sloveniji bo sodelovalo več kot 10 harmonikarskih skupin in orkestrov oziroma z okoli 200 nastopajočimi harmonikarji iz različnih koncev Slovenije.

Prireditev je postala tradicionalna, zvoki harmonik v dolini pod Trško goro iz leta postajajo v leto mogočnejši in odmevnejši. Namen prireditve je nadaljevati tradicijo, druženje nastopajočih in hkrati številnim obiskovalcem ponuditi prijeten glasbeni večer. Posebno doživetje predstavlja skupen harmonikarski nastop vseh sodelujočih na zaključku prireditve. S prireditvijo ohranjamo spomin na Lojzeta Slaka, slavnega dolenjskega virtuoza na frajtonarici in legendo narodno-zabavne glasbe.

Priloge:

11. revija harmonikarskih skupin in orkestrov Slovenije 2017

Datum prireditve: 06.05.2017

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }

Prireditev je postala tradicionalna, zvoki harmonik v dolini pod Trško goro postajajo iz leta v leto mogočnejši in odmevnejši. Namen prireditve je nadaljevati tradicijo, druženje nastopajočih in hkrati številnim obiskovalcem ponuditi prijeten zabavno glasbeni dogodek. Posebno doživetje predstavlja skupen harmonikarski nastop vseh sodelujočih ob zaključku prireditve, s katero ohranjamo spomin na Lojzeta Slaka, slavnega dolenjskega virtuoza na frajtonarici in legendo narodno-zabavne glasbe.

V dopoldanskem času se lahko odpravite na organizirani, že tradicionalni Pohod po Slakovi poti. Prijetno popotovanje po obronkih Trške gore boste zaključili na Sevnem, kjer vas čaka še prijetno druženje na 11. reviji harmonikarskih skupin in orkestrov Slovenije.

Priloge:

11. REVIJA HARMONIKARSKIH SKUPIN IN ORKESTROV SLOVENIJE 2017

Datum prireditve: 06.05.2017

Vabimo vas na 11. revijo harmonikarskih skupin in orkestrov Slovenije 2017, ki bo v soboto 6. maja 2017, Center biotehnike in turizma, Sevno pri Novem mestu, s pričetkom ob 14. uri. Na edini tovrstni prireditvi v Sloveniji, bo sodelovalo več kot 10 harmonikarskih skupin in orkestrov oziroma z okoli 200 nastopajočimi harmonikarji iz različnih koncev Slovenije. Prireditev je postala tradicionalna, zvoki harmonik v dolini pod Trško goro postajajo iz leta v leto mogočnejši in odmevnejši. Nam...
Preberi več

12. revija harmonikarskih skupin in orkestrov Slovenije

Datum prireditve: 05.05.2018

12. REVIJA HARMONIKARSKIH SKUPIN IN ORKESTROV SLOVENIJE 2018 (5. maj 2018)CELODNEVNO DOGAJANJE – POHOD PO SLAKOVI PEŠPOTI (v dopoldanskem času), ...
Preberi več